Fundamenter - kernen i alt byggeri

Uanset om der skal bygges nyt eller om der skal tilbygges, så er fundamentet det bærende element samt kernen i et hvert byggeprojekt

Ring i dag: 28 25 68 69

F. Madsen Entreprise

Fundamenter i alle former og størrelser udføres i Gentofte, Lyngby, Virum, Birkerød, Holte, Græsted og Helsingør

Hos F. Madsen Enterprise har vi de professionelle fagkompetencer for at etablere fundamenter efter fagets regler. Et veludført fundamentarbejde bidrager utroligt meget i forhold til bygningens levetid samt forebyggelse for at fugt ikke trænger op i huset fra den underliggende jord. Hos F. Madsen Entreprise går vi ikke på kompromis hverken med fagets regler eller kvaliteten.

Uanset om du er privat eller erhverv, så udfører vi støbnings opgaver af fundament til udbygning og nybyggerier samt etablering af fundamenter til alle typer af bygninger.
Vil du gerne have et ordentligt fundamentarbejde, kræver det faglige færdigheder som vi har hos F. Madsen Entreprise.

Her udfører vi blandt andet rydning af byggegrunde i forhold til byggeriets jordniveauer, nedrydning m.m. Her garanterer vi et arbejde, hvor kvalitet er i top. Søger du komplette og optimale entreprenør løsninger, er det også noget vi kan klare hos F. Madsen Entreprise.

Alt fundamentsarbejde udføres professionelt og med kvaliteten for øjet.

Vi påtager os opgaver på hele Sjælland, og vores store erfaring har resulteret i mange glade kunder i eksempelvis områderne omkring Birkerød, Allerød, Hørsholm, Klampenborg, Hillerød, Helsingør, Frederikssund, Roskilde, Faxe, Greve, Haslev, Køge, Rønnende og resten af Stevns.

Kontakt os i dag, hvor vi kan tage en uforpligtende snak omkring det behov du har i forhold til fundaments arbejde.

Vi udfører:

  • Renderfundamenter

  • Punktfundamenter

  • Underfundering og understøbning

  • Ekstrafundering

  • Trappe- og vægstøbning

  • Pool støbning

  • Betonrenovering

Kontakt os allerede i dag

Står du og gerne vil have et tilbud på dit byggeprojekt uanset om det er en tilbygning, ombygning, nybyggeri eller nogle af vores andres services, står vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig.

Service er også kernen i vores virksomhed, hvorfor vi kigger grundigt på din forespørgsel, og vender tilbage hurtigst muligt med et helt uforpligtende tilbud.

hCaptcha