Nedrivning? – ned med det gamle op med nye!

Alt nedrivningsarbejde udføres professionelt og med kvaliteten for øjet,
uanset om det er privat eller erhverv

Ring i dag: 28 25 68 69

Nedrivning udføres af F. Madsen Entreprise i Gentofte, Lyngby, Virum, Birkerød, Holte, Græsted og Helsingør

Står du og gerne vil i gang med et nyt projekt, og skal nedrive det gamle og bygge det nye op er det noget vi kan hjælpe med. Hos F. Madsen Enterprise går vi ikke på kompromis hverken med nedrivningsarbejdets regler, certifikater eller på kvaliteten.

Reglerne for nedrivningen er strenge!

Når man skal nedrive omfatter det en del love og regler. Reglerne er strenge, eftersom det er utroligt vigtigt at sikre samt sørge for at arbejdsmiljø og miljø forbliver beskyttet, når selve arbejdet udføres samt når affaldet skal sorteres og bortskaffes korrekt.

Fjernelse af miljøfarlige stoffer og materialer er en vigtig forudsætning for at kunne leve op til kravene om at beskytte arbejdsmiljø og miljø. Her skelner man ikke mellem private og erhverv, uanset hvad så skal de strenge regler overholdes.

Hos F. Madsen Enterprise følger vi alle disse regler punkt til prikke, og har kompetencerne til at skabe de bedste resultater. Alt nedrivningsarbejde udføres professionelt og med kvaliteten for øjet, uanset om det er privat eller erhverv. Vi udfører arbejdet med omhu inden for reglernes rammer.  Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Vi påtager os opgaver på hele Sjælland, og vores store erfaring har resulteret i mange glade kunder i eksempelvis områderne omkring Birkerød, Allerød, Hørsholm, Klampenborg, Hillerød, Helsingør, Frederikssund, Roskilde, Faxe, Greve, Haslev, Køge, Rønnende og resten af Stevns.

Nedrivning af:

  • Erhvervsejendomme

  • Private ejendomme

Her er billeder af vores opgaver

Rydning af grunde

Hos F. Madsen Enterprise udfører vi alle former for rydningsopgaver.

Rydning af:

  • Helårsgrunde

  • Sommerhusgrunde

  • Skovområder

  • Plantager

  • Haver

  • Læbælter

  • Adgangsrydning

Her er billeder af vores opgaver

Kontakt os allerede i dag

Står du og gerne vil have et tilbud på dit byggeprojekt uanset om det er en tilbygning, ombygning, nybyggeri eller nogle af vores andres services, står vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig.

Service er også kernen i vores virksomhed, hvorfor vi kigger grundigt på din forespørgsel, og vender tilbage hurtigst muligt med et helt uforpligtende tilbud.

hCaptcha